1737964.jpg

Here we go again!

Up-Dates: Sivut -osiossa uusia kuvia Random pt. 1 (lisää tulossa heti kun vaan ehdin)

 Email: Bcaps the Fan Blogilla on nyt myös ikioma sähköpostiosoite [email protected]! Palaute itse blogista, kuvista, päivityksistä yms tuohon osoitteeseen siis. Samaan osoitteeseen saa myös laittaa postia blogin ylläpitäjälle, eli mulle, jos siltä tuntuu.

Vieraskirja: Fan Blogille on nyt myös perustettu vieraskirja ja se löytyy osoitteesta http://www.freebok.net/books/Bcaps/view.html > käykää tuonne jättämässä jälki käynnistänne tai hävetkää! *wirn*

>> Voit myös kertoa käynnistäsi täällä kirjoittamalla kommentin tähän viestiin.

Email & Vieraskirja (www) löytyvät suorina linkkeinä tuolta sivupalkista kirjoittajan nimen alta.

Fanlist: Sivupalkkiin on nyt lisätty osio nimeltä B in Caps Fanlist. Sinne olisi siis tarkoitus kerätä nimilistaa meistä Billiä pipoissa/hatuissa/lippiksissä fanittavista. Jos haluat nimesi (tai nimimerkkisi) tälle listalle, niin laita mailia fan blogin osoitteeseen.

Postituslista: Ideana olisi siis nyt luoda tälle blogille postituslista sitä varten, ettei täällä tarvitsisi jatkuvasti hypätä katsomassa mahdollisia päivityksiä, vaan saisitte suoraan sähköpostiinne viestin, kun olen käynyt laittamassa tänne jotain uutta (pääosin koskee kuvien lisäyksiä & muita isompia päivityksiä). Mikäli haluat postituslistalle, niin laita siitäkin mailia fan blogin omaan postiin.

Hope you like it, I am doing my best.