1737964.jpg

Hello Girls! We are baaaaaaaaaack!

Yli kuukauden tauon jälkeen täällä ollaan taas. Kiireet ovat pitäneet poissa päivittelemästä Bcapsiä ja lisäämästä kuvia. Blogi on myös viime aikoina vähän harrastanut jonkinmoista temppuilua... Lieneekö syy siinä, että sivustojen omistajuus vaihtui, ken tietää. Sekin on siis hankaloittanut asiaa. Toivottavasti ongelma saadaan korjattua...

Up-dates: Uusia kuvia lisätty tällä kertaa 72 kappaletta! Kolme uutta kansiota ja muutama lisäys jo olemassa olleeseen :) Eli katsottavaa riittää. Mr. Jumbie -kansioon on siis lisätty nyt 2 uutta kuvaa, jotka matkan varrella löytyi. Aivan uusia tuttavuuksia ovat kuvakansiot TH TV episode 44 sekä TH TV episode 47. Ensin mainitusta löytyy kuvia Billistä mustassa lipassa lentokentältä ja toisesta kaksosten synttäriaamiaiselta napattuja pysäytyskuvia. Random pt. 7 -kansio myös lisätty. Se tuskin selityksiä enää kaipaa.

Työn alla on nyt ollut Unplugged -pysäytyskuvat... Niitä on useampi sata koneellani ja vaatii siis pientä valintaa, että mitä niistä tänne laitetaan. Mahdollisimman monta tietysti, vai mitä? Kaikkia en millään voi laittaa, joten täytyy koittaa napata parhaat päältä ja yrittää saada ne tänne mahdollisimman pian.

~ See ya later again! ~