1737964.jpg

I'm baaaaaaaaaaaaaaack!

Täällä sitä ollaan taas. Eilen sain viimeinkin käytyä läpi tuon valtavan määrän, lähes kolme ja puoli sataa kuvaa, J. B. Kerner show'sta otettuja still-kuvia, joista sitten epätoivonvimmalla yritin parhaat napsia päältä, jotka tänne laittaisin. Voitte uskoa, että oli todella vaikea valita!

Sivut -osiosta löytyy nyt siis J. B. Kerner pt. 1 Bill, jossa ainoastaan Billin kuvia tuosta haastattelusta ja J. B. Kerner pt. 2 Twins, jossa kuvia molemmista Kaulitzeista (emme syrji muita bändin jäseniä, vaikka tämä blogi Billin pipoilua ylistääkin ^-^). Käykääpäs siis kuolaamassa ihmeessä nekin kuvat.

Lisää kuvia löytyy kyllä muistakin paikoista, joissa Bill on pipossa, hatussa, lippiksessä yms bongattu ja lisäilen niitä kyllä tänne sitä mukaan kun vaan ehdin. Jatkuvasti on toki menossa uusien kuvienkin etsintä ympäri internetin ihmeellistä maailmaa, että materiaalia putkahtelee koko ajan. Ei siis pelkoa, että se ihan heti loppuisi.

Fanlist on myös taas päivitetty.

Vieraskirjamme koki luultavimmin kahden päivän kuoleman tuossa juuri. Itse en sinne ainakaan päässyt sisään, mutta nyt se näyttäisi taas toimivan, joten käykääpäs jättämässä sinne kommenttia tai kommentoikaa tätä viestiä, niin tiedän että olette vierailleet täällä.

Wir Sehen Uns!